Followers

Thursday, 16 April 2009

Music on blogs.....hellllppp please..

Does anyone else have the same problem as me when it comes to your music player on your blog. It's driving me nuts...well hubby really, as I don't upload the songs, don't understand how to do it.

The problem is that every now and then the music won't play and it just skips through each song, arrghhhh. It wasn't working at all last week, then it worked the beginning of this week, now today no music at all.

So if anyone has the same problem and knows how to rectify it, I would so very much appreciate any advice, but bare in mind I'm a complete technophobe....lol!!! Thanks in anticipation
xx vicki xx

4 comments:

Jeannette said...

Hi Vicki, sorry can't help you but you can't be that bad you at least know what a technophobe is.

nessy said...

sorry vicki cannot help ~but mine plays up some times ~some songs won`t play!!~what really gets me is one song is really loud and only play a little bit ~must delete it but forgot how to get on the site!!( see i said i couldn`t help)
vanessa xx

Lainy's Little Blog said...

I think it probably has got something to do with the site that you've gotten your music from. Try going back to the site and redownloading your songs again. A bit time consuming but hopefully that will work. Hugs, Lainy x

JACKIE said...

Hiya Vicki, mine does the same chick, does my head in at times...but dunno what the answer is to fix it....I have deleted, added more than once and makes no difference...Hugs Jackie xx
p.s..my lot think I'm dead tidy now compared to you.lol..xx